Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Mahony
04.01.2011 18:13 - Re: Kdo kde potkal hajzla
Za?iato?n?k
Už jsem to psal včera do diskuze o Trpišovskym na idnes,tak to dám i sem když už je tu o tom taky debata Humorná vzpomínka na D1
Stalo se mi něco podobnýho před pěti lety na D1.Jel jsem s kamarádem v levym v pravym byla šnůra kamionů která jela tak 70 a v levym kolona osobáků která jela tak sotva 100 a zpomalovala když se za mě nalepil podobnej trotl a blikal troubil jak magor,jako bych moh jet rychlejc.Kolona zpomalovala až se zastavila úplně,ten trotl vylít z auta jak kukačka z hodin otevřel mi dveře a začal ječet co se mu tam seru a tak.Do toho přišli dva chlapíci z vedlejšího kamionu který to viděli a frajer už byl trochu krotkej.Kámoš mě doslova soukal za volant a řikal pojd nehádej se s tim debilem a jedem kolona se rozjela.Tak jsme vyrazili,po 20 km říká zastav u pumpy dáme kafe a cígo a něco ti chci ukázat.U kafe vytáhl nějakou krabičku a říká to mᚠna památku,povidám co je to koukám na to a pak sem se málem podělal smíchy.Byly to klíče od jeho auta

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator