Mikra
|
04.01.2011 18:05 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Kadá mince má dvě strany. Felixi, uvědom si, e i tebe můe vlivnej a prachatej masér v Maserati sestřelit a zkorumpovaná justice mu uvěří, e jel spořádaně a ty jsi jel hovadsky. Potom by se ti takový LOGGER hodil.
Souhlasím s Jumepem - nekonečná diskuze.
Souhlasím i s Maxifíkem - a se pozabíjejí, třeba navzájem.
Ale hlavně se řídím pravidlem - chovej se tak, jak chce, aby se ostatní chovali k tobě.
Bohuel se tím řídí menina řidičů. Denně se stáváme svědky zvěrstev na silnicích a úplně zbytečně si tady o tom povídáme. Co takhle zaloit vlákno - Jak jsem to hajzlům zavařil u policie. Fome je, filmujme, práskejme, pomáhejme ctít zákony ty které máme, protoe se lepích hned tak nedočkáme. Jsou země - hlavně skandinávie, kde se zákony dodrují jen proto, e jsou to zákony. Soused nedovolí sousedovi poruovat zákon, protoe by se cítil provinile a neusnul by. My u nás nedodrování přehlííme, maximálně si zanadáváme a proberem to u píva nebo na fóru a hlavně - nikde nesvědčit a vyhnout se opletačkám. Take, přestoe se diskuze rozvinula docela čtivým způsobem, je vlastně neplodná a nekonečná. koda.
A protoe jsem v podstatě mírumilovný člověk a mám větinu lidí rád, tak volám - SMRT HAJZLŮM NA SILNICI |
| |
| |