jumep
|
04.01.2011 17:14 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
ja som moc toho nevidel, len nakres kde boli kamiony ktore malo to auto obehnut uplne pravym pruhom a potom sa zaradit do laveho a vyucit ....
ale poviem to takto, zazil som sam
tempomat, 130
prirutila sa za mnou audina, asi 200m predomnou boli v pravom pruhu 2 auta iduce tak 100-110, takze som zostal v lavom pruhu, ignorujuc blikajuceho magora za mnou, pretoze by som musel hodne brzdit aby som ho pana uponahlaneho pustil, jasne ze sa na mna zalepil a cely obiehaci manever nervozne vyblikaval, obehol som ich zaradil sa a mierne mu naznacil co si myslim o jeho ponahlani sa, naco ma obehol a tiez dupol na brzdy - cely cas som bol na tempomate a mal 130
lutujem ze som si nezapisal jeho cislo a rovno to nezavolal policajtom
a ked uz sme pri tom - ak raz niekto ide niekho hentak zaucat, ze sa pred neho zaradim a dupnem na brzdy, kazdy jeden ma ist na psychiatriu a odobrat vodicak dozivotne
ak ma niekto nasere (co v poslednej dobe sviatocnych debilov nepozerajucich dozadu a v 100km/h bez smerovky vybocujucih tesne za kamionom predo mna je pomerne na dennom poriadku), maximalne zatrubim (zatial ani to) a poriadne aby to videl nadavam
obhajujete tu neobhajitelne, je mi jedno aku ma znacku, skor som postrehol co to za cloveka ... ma prachy a sprava sa arogantne
jo ad cierna skrinka, neviem o ake osobne udaje vam ide, ta skrinka nebude zaznamenavat ci si si usral v aute alebo kam ides a kade ides, ale zakladne veliciny ako rychlost, naklananie, odstredive sili atd, ked by tam bola posledna hodina jazdy, je to len krasny dokazovy material
1. isiel si ako prasa, mas nehodu - tvoja chyba / prihliadneme na to ze si to mohol zavinit ty
2. isiel si sporiadane, ten druhy nie ... zasa je to len pre slusneho vodica +
este by som do toho zaviedol logovanie priputania a prestal to pokutovat a do zakona dal - ak si nebol priputany - vsetky naklady spojene so zranenim pri nehode si hradis sam ...
toto vsetko je tema donekonecna, kazdy mame na to svoj nazor a podla mna je lepsie sa k tomu nevyjadrovat |
| |
| |