TomasT
|
04.01.2011 12:40 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
felix81 napsal(a): ... jezdím si tak jak já uznám za vhodné dle situace, předpisy nedodruji a body nesbírám, (osoba blízká, antiradar) a nechovám se jako ovce na silnici.
Doufám, e to neznamená, e řadí značky "Dej přednost v jízdě", červenou na semaforu apod. pouze mezi informativní.
felix81 napsal(a): Proč pan Lacina dostal 5 let natvrdo a 7 let bez papíru kdy jedno oralé prase zabilo na přechodu mámu s děckem a dostal za to dvouletou podmínku???
Proč někdo za zabití v opilosti dostal jen podmínku netuím, ale Lacina ten flastr dostal za zřejmý úmysl, který vcelku reálně mohl skončit smrtí (a úmyslné zabití = vrada) ne za to, e jen někomu rozbil auto.
felix81 napsal(a): Pro je pan Trpiovský masírován médii e je skoro zabiják dětí praských zmrdimatek a českých oveček???
Zase proto, e úmyslně způsobil na dálnici dopravní nehodu (co se při běné rychlosti na dálnici rovná pokusu o zabití), to je tedy pro mě to hlavní.
felix81 napsal(a): Tak a teď asi budu tvrdě kamenovám e nesdílím slepě stejné ovčí názory. 
Zdar F
Pokud se budou vichni na silnicích chovat agresivně jako "vlci" a ne podle pravidel jako "ovce", tak abych začal děti raději vozit v OTéčku, ne?
Já tedy pouívám auto, abych se v klidu a pohodlně dostal z místa A do místa B, a ne proto abych vem okolo ukazoval, e jsem něco víc ne oni, a e pro mě nějaké hloupé dopravní předpisy neplatí, e ty jsou jen pro ně.
koda, e se Trpiovský nepokusil podobným způsobem vykolit nějakého flegmatického kamioňáka se slabími brzdami, byl by u od něj pokoj a nemusel bych číst ty jeho ufňukané li na iDnes. |
| |
| |