Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
TomasT
04.01.2011 12:40 - Re: Kdo kde potkal hajzla
Za?iato?n?k
felix81 napsal(a):
... jezdím si tak jak já uznám za vhodné dle situace, předpisy nedodržuji a body nesbírám, (osoba blízká, antiradar) a nechovám se jako ovce na silnici.

Doufám, že to neznamená, že řadíš značky "Dej přednost v jízdě", červenou na semaforu apod. pouze mezi informativní.

felix81 napsal(a):
Proč pan Lacina dostal 5 let natvrdo a 7 let bez papíru když jedno ožralé prase zabilo na přechodu mámu s děckem a dostal za to dvouletou podmínku???

Proč někdo za zabití v opilosti dostal jen podmínku netuším, ale Lacina ten flastr dostal za zřejmý úmysl, který vcelku reálně mohl skončit smrtí (a úmyslné zabití = vražda) ne za to, že jen někomu rozbil auto.

felix81 napsal(a):
Proš je pan Trpišovský masírován médii že je skoro zabiják dětí pražských zmrdimatek a českých oveček???

Zase proto, že úmyslně způsobil na dálnici dopravní nehodu (což se při běžné rychlosti na dálnici rovná pokusu o zabití), to je tedy pro mě to hlavní.

felix81 napsal(a):
Tak a teď asi budu tvrdě kamenovám že nesdílím slepě stejné ovčí názory.
Zdar F

Pokud se budou všichni na silnicích chovat agresivně jako "vlci" a ne podle pravidel jako "ovce", tak abych začal děti raději vozit v OTéčku, ne?
Já tedy používám auto, abych se v klidu a pohodlně dostal z místa A do místa B, a ne proto abych všem okolo ukazoval, že jsem něco víc než oni, a že pro mě nějaké hloupé dopravní předpisy neplatí, že ty jsou jen pro ně.
Škoda, že se Trpišovský nepokusil podobným způsobem vyškolit nějakého flegmatického kamioňáka se slabšími brzdami, byl by už od něj pokoj a nemusel bych číst ty jeho ufňukané lži na iDnes.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator