Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
felix81
04.01.2011 11:48 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
Pan Trpišovský nechtěně poukázal na další nešvar českých řidičů. To že se choval jako čuně o tom žádná ale proč pomalu jedoucí řidiči blokují rychlý pruh??? Ano chápu že v rychlém pruhu je vozovka v lepším stavu než v pomalejším pruhu, ale copak je takový problém si hlídat ve zpětném zrcátku zda se ke mě řítí rychlé auto a přejetím zpět do pravého pruhu umožnit volný průjezd druhému vozu??? Pokud toto neumožním, pak se nemužu divit že mě to auto suveréně podjede. Potkávám se s tím na dálnicích každou cestu co po ní jedu. Když se zapomenu v rychlém pruhu a někoho tím blokuju tak pak ani nedutám když mě podjede. Tak to prostě je. Když někdo blokuje mě a nereaguje ani na jedno taktní probliknutí dálkovými světly tak se pak nemuže divit když ho podjedu. Nehodlám se holt plazit za trumberou kterej si myslím že když má fóbii 1.2HTP tak je král silnic a ostatní mi vyk..... Silniční pirát nejsem, jezdím si tak jak já uznám za vhodné dle situace, předpisy nedodržuji a body nesbírám, (osoba blízká, antiradar) a nechovám se jako ovce na silnici.
Nejvíce mě na tom ale fancinuje ta mediální masáž, už by konečně měl někdo ty novinářský a reportérský ho...a vyházet a nahradit nezaujatými lidmi.
Proč pan Lacina dostal 5 let natvrdo a 7 let bez papíru když jedno ožralé prase zabilo na přechodu mámu s děckem a dostal za to dvouletou podmínku??? Kde je ta naše spravedlnost.
Proš je pan Trpišovský masírován médii že je skoro zabiják dětí pražských zmrdimatek a českých oveček??? Protože se ho média vybrala kvůli jeho koupené SPZtce. Proč lidi nezajímá proč se stalo co se stalo?? Protože pán je bohatej a chová se tak. To je v tomhle státě přece špatně. Všichni si mají být rovný a všichni mají slepě poslouchat. Nevim jak vám ale mě už to dost připomíná bolševismus. Čím více se takhle budem jako národ chovat tím to bude jen horší. Né lepší.
Tak a teď asi budu tvrdě kamenovám že nesdílím slepě stejné ovčí názory.
Zdar F

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator