Pan Trpiovský nechtěně poukázal na dalí nevar českých řidičů. To e se choval jako čuně o tom ádná ale proč pomalu jedoucí řidiči blokují rychlý pruh??? Ano chápu e v rychlém pruhu je vozovka v lepím stavu ne v pomalejím pruhu, ale copak je takový problém si hlídat ve zpětném zrcátku zda se ke mě řítí rychlé auto a přejetím zpět do pravého pruhu umonit volný průjezd druhému vozu??? Pokud toto neumoním, pak se nemuu divit e mě to auto suveréně podjede. Potkávám se s tím na dálnicích kadou cestu co po ní jedu. Kdy se zapomenu v rychlém pruhu a někoho tím blokuju tak pak ani nedutám kdy mě podjede. Tak to prostě je. Kdy někdo blokuje mě a nereaguje ani na jedno taktní probliknutí dálkovými světly tak se pak nemue divit kdy ho podjedu. Nehodlám se holt plazit za trumberou kterej si myslím e kdy má fóbii 1.2HTP tak je král silnic a ostatní mi vyk..... Silniční pirát nejsem, jezdím si tak jak já uznám za vhodné dle situace, předpisy nedodruji a body nesbírám, (osoba blízká, antiradar) a nechovám se jako ovce na silnici.
Nejvíce mě na tom ale fancinuje ta mediální masá, u by konečně měl někdo ty novinářský a reportérský ho...a vyházet a nahradit nezaujatými lidmi.
Proč pan Lacina dostal 5 let natvrdo a 7 let bez papíru kdy jedno oralé prase zabilo na přechodu mámu s děckem a dostal za to dvouletou podmínku??? Kde je ta nae spravedlnost.
Pro je pan Trpiovský masírován médii e je skoro zabiják dětí praských zmrdimatek a českých oveček??? Protoe se ho média vybrala kvůli jeho koupené SPZtce. Proč lidi nezajímá proč se stalo co se stalo?? Protoe pán je bohatej a chová se tak. To je v tomhle státě přece patně. Vichni si mají být rovný a vichni mají slepě poslouchat. Nevim jak vám ale mě u to dost připomíná bolevismus. Čím více se takhle budem jako národ chovat tím to bude jen horí. Né lepí.
Tak a teď asi budu tvrdě kamenovám e nesdílím slepě stejné ovčí názory.
Zdar F