Mikra
|
09.12.2010 20:07 -
Re: Depollution system faulty
|
|

|
Rád filtr vyměním. Jen nevím, co znamená zkrácení termínu výměny. Ze 60000 na 25000 mi přijde jako velké zkrácení, zvlá kdy auto bordel nedělá. Se ZX jsem najezdil 160000 a nikdy jsem filtr neměnil. Vím e je to nesrovnatelné, ale jinou zkuenost s palivovými filtry bohuel nemám.
Pořád mi nikdo neřekl, jestli mrazem vzniklý parafin v teple zmizí a nebo to filtr zničí.
Na obranu servisu jen dodám, e mi nenutili zbytečně jakoukoliv součástku, např. filtr, tak jak to bývá obvyklé u některých servisů jen proto, aby z člověka vytáhli kačku. Naopak, servis se připravil o výdělek a provizi za materiál jen proto, e je solidní. Nebo e by to bylo proto, e jsou to povaleči a místo aby vydělávali prací, tak vysvětlují zákazníkům, e je to zbytečné a posílají je domů s neopravenými auty?
No a k mému problému s autem - natankoval jsem plnou nádr, vyjezdil jsem polovinu, přiel mráz a s ním problém, potom oteplení, oprava v servisu a jezdím dál úplně bez problémů pořád na tu samou naftu a ten samý filtr ( uk, uk, uk.) Mám z toho vydedukovat, e je filtr v háji a e mě servis oidil? |
| |
| |