Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna žárovek - přední halogenová světla
Mesik
03.12.2010 23:17 - Re: Výměna žárovek - přední halogenová světla
99
Před chvilkou jsem dokončil operaci výměny obou H7 za Osram night braker plus, čekal jsem to na první pokus o něco horší, no nakonec jsem si to zavařil sám svojí blbostí, když jsem si odjistil tu pružinku na opačné straně a tim ji vypojil úplně a samo mi potom zapadla do světla, s pomocí magnetické podkovy na drátu jsem to asi hodinu a čtvrt doloval ven (povedlo se přestože ta pružinka nebyla magnetická ), no jakmile jsem zjistil kde jsem zakopal pudla (díky Jumepe za fotky světla v tvém profilu ), tak to už pak šlo docela snadno, montហpružinky zpět bylo snadný, jen sem se trochu zapotil při vycvaknutí pružinky u řidiče, no ale na konec se operace povedla a pacient přežil, jen mám trochu poškrábané ruce. Celý mi to zabralo cca 3 hodiny s malou zkušební projížďkou a výměnou baterky, na poprvé to neni nic moc, ale příště už to bude pohodička.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator