Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
jruze
29.11.2010 09:33 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
U??vate?
vitovka napsal(a):
Můžu se optat kolik stojí zadní levé rameno? chtěla jsem nechat přezout letní pneumatiky které jsou na elektronech na zimní na normál diskách a v pneu jim to nešlo,tak jsem jela do servisu a tam mi zjistili hnuté levé zadní rameno. Mám z toho hrůzu kolik to stojí. Je to C5 2,2 Hdi r.v. 2002 Děkuji

Jedno rameno mám - jen teď nevím kterou stranu(ale na 90% to rameno není) vzhledem k tomu že byl problém při přehazování ráfků v pneuservise(předpokládám že alu byli šestnácky a plech patnácky)tak je celkem logické že problém byl v bzdičích. Do 16. se ještě vešel,ale po montáži 15.drhnul. Takže brzdič dolů,očistit dosedací plochu,asi nové šrouby,ošetřit dosedací plochu(já ji natřu barvou a před montáží ještě silikon) zkontrolovat vůli na ložiskách,namontovat brzdič a bude to OK.(rameno jsem ještě kvůli deformaci nemněnil - pokud to tedy nedostalo ránu )

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator