Cena za komplet 4 vzpěr včetně potovného 2635,- . Jediný co bych jim vytknul je horí lak na povrchu. Stačilo málo a u se mi na hraně loupal.
C5-ku vlastním rok a ji i v létě jsem měl někdy dveře opřené o hlavu, nato v tomto počasí a to není mráz

. Sledoval jsem s hrůzou, jak pan Gorčák ukončil repasi těchto vzpěr někdy v dubnu. Ji jsem byl téměř smířen, e se budu muset do dalí zimy připravit na výměnu originálních vzpěr za ty ílené peníze. Mohu potvrdil, e jsem počkal a el taky do této volby u f. Moliton. Cena je totoná, co uvedl kokoumes za komplet vech 4-řech vzpěr. Do výroby zadávají a po uhrazení proforma faktury s dodací lhůtou 10-15. dní. Vzpěra tudí vyjde na 598,80 Kč (oknová i do dveří) a 240,- Kč potovné + balné (ceny uvedeny včetně DPH). Firma uvádí, e vzpěry jsou dimenzovány na min. 100.000 cyklů

. Výměna by mě ji tedy potkat neměla

. Jednal jsem jetě s p. Bretfeldem o ceně a ona uvedená by dle odběrů mohla být do budoucna na částce o 100,- Kč nií (399,- bez DPH). Tento typ ji zadávají do výroby stále častěji, tak je ve reálné. Mě to ji nepotká

, ale ostatní zcela jistě ano. Zároveň jsem jej ádal o uvedení tohoto "nového" provedení do jejich ceníku, včetně správného originálního označení pro jasnou identifikaci a lepí cenu standardně vyráběných vzpěr. Doufám, e níe uvedené označení čerpané z tohoto vlákna je správné... Upozornil jsem je rovně, a prověří povrchovou úpravu vzpěr, kterou zmiňoval kokoumes. Tak se nechám překvapit. Ji se těím na drící 5-té dveře!!!
Febi FB 28005 / (citroen cislo: 8731 F4) 400N - 5-té dveře Break (s tlačnou pruinou)
Febi FB 29260 / (citroen cislo: 8731 F7) 250N - okno 5-tých dveří Break
Zdravím vechny a přeji mnoho astných kilometrů s C5-kou.