Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Podsvícení přístrojovky (palubky)
TheOne
15.11.2010 15:01 - Re: Podsvícení přístrojovky (palubky)
Za?iato?n?k
Pavel C5 napsal(a):
TheOne maš to pekne moje fotky su na osvetleni na modro pekne,sa mi paci a ties to budem riesit,ja som zacal riesit prve ovladanie okien palubny pocitac a vyduchy mam na modro a aj popolnik tam svieti na modro mne paci osobne chvalim .link.
Díky, panel na ovládání oken už mám hotový na bílo, trochu sem pozapoměl nafotit.. palubní PC taky uvažuju, ten bych chtěl spíše na bílo,ale vím že tam je zelený filtr tak nevím čím ho nahradit aby to neudělalo právě ty svíticí kolečka na displeji.. zbytek bude po sléze jak bude teplo a budu moct všechno rozdělat za tepla a ne teď když je chaldno..
Díky

kokoumes napsal(a):
To ale musi svitit silene do oci ne? ja kdyz jsem predelaval podvetleni klimy, musel jsem upravovat i predradny odpory pac to svitilo silene moc. Ty zeleny ledky totiz maji o hodne mensi svitivost nez ty co jsem tam daval a je to presne ten typ co pises.
Ne nesvíti to šíleně do očí..kdyby jo existuje regulace jasu(případně noční režim ) v přístrojovce nesjou předřadné odpory,klidně se můžeš podívat do mojí galerie, je tam vyfocená cela deska přístrojovky...předřadné odpory nenajdeš, je to řízené regulací jasu, jak sem psal výše v diskuzi, vím že origo maj nižší svítivost, ten typ se prodává ve dvou variantách vysocesvítivé a tzv informační(nízkosvit),právě ty modré by měly být nízkosvit,ale i tak dost svítěj

P.S. Admin hodíš to pls do jednoho. Mě to nešlo nebo spíše nevím jak to udělat najednoutohle je tak celkově první přispěvěk, kde píšu nejvíc..

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator