TheOne
|
15.11.2010 15:01 -
Re: Podsvícení přístrojovky (palubky)
|
|

|
Pavel C5 napsal(a): TheOne ma to pekne moje fotky su na osvetleni na modro pekne,sa mi paci a ties to budem riesit,ja som zacal riesit prve ovladanie okien palubny pocitac a vyduchy mam na modro a aj popolnik tam svieti na modro mne paci osobne chvalim .link. Díky , panel na ovládání oken u mám hotový na bílo, trochu sem pozapoměl nafotit.. palubní PC taky uvauju, ten bych chtěl spíe na bílo,ale vím e tam je zelený filtr tak nevím čím ho nahradit aby to neudělalo právě ty svíticí kolečka na displeji.. zbytek bude po sléze jak bude teplo a budu moct vechno rozdělat za tepla a ne teď kdy je chaldno..
Díky
kokoumes napsal(a): To ale musi svitit silene do oci ne? ja kdyz jsem predelaval podvetleni klimy, musel jsem upravovat i predradny odpory pac to svitilo silene moc. Ty zeleny ledky totiz maji o hodne mensi svitivost nez ty co jsem tam daval a je to presne ten typ co pises. Ne nesvíti to íleně do očí..kdyby jo existuje regulace jasu(případně noční reim ) v přístrojovce nesjou předřadné odpory,klidně se můe podívat do mojí galerie, je tam vyfocená cela deska přístrojovky...předřadné odpory nenajde, je to řízené regulací jasu, jak sem psal výe v diskuzi, vím e origo maj nií svítivost, ten typ se prodává ve dvou variantách vysocesvítivé a tzv informační(nízkosvit),právě ty modré by měly být nízkosvit,ale i tak dost svítěj
P.S. Admin hodí to pls do jednoho. Mě to nelo nebo spíe nevím jak to udělat najednou tohle je tak celkově první přispěvěk, kde píu nejvíc.. |
| |
| |