10.11.2010 12:53 -
Engine anti-pollution system faulty
Zdravim vechny,
tuto hláku "Engine anti-pollution system faulty" mi vyhodilo auto cca před půl rokem - hned jsem začal projídět vechny moný diskuze a dočetl jsem se různé věci - třeba i to, e to po pár nastartování hláku přestane ukazovat. Přesně tak se i stalo a jak jsem psal půl roku byl klid. Teď ale mi to udělalo znovu a znovu to po pár nastartování přestalo (jetě ten den)... Problém je v tom, e se mi hláka tentokrát oběvila po týdnu znovu a co je divné tak na tom samém místě... tzn: bydlím v novohradských horách a jezdim kopce jako kráva, ale tuto hláku to na mně vdy vypustí v mírném táhlém kopci - fakt pokadé na tom samím místě (pár vtipálů by mi mohlo napsat tak tudy nejezdi ale to nejde)..... jo jetě jsem zapoměl, e před touto hlákou to jetě vyplivne něco o ESP/ASR faulty či co, ale to zhasne hned a naběhne toto... WTF???
poradí někdo? byl jsem v CITR. servisu v Č.B. a tam mi řekli, e nemaj čas a kdesi cosi o objednání a auto tam nechat cca na tejden... bydlím 60 km od Č.B. take tam nechat auto nelo
Jetě se zeptám - nedají se někde sehnat krytky na ostřikovač světel? na to jsem se pána ze servisu zapoměl zeptat...