Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
Leonidas.1
10.11.2010 12:53 - Engine anti-pollution system faulty
99
Zdravim všechny,
tuto hlášku "Engine anti-pollution system faulty" mi vyhodilo auto cca před půl rokem - hned jsem začal projíždět všechny možný diskuze a dočetl jsem se různé věci - třeba i to, že to po pár nastartování hlášku přestane ukazovat. Přesně tak se i stalo a jak jsem psal půl roku byl klid. Teď ale mi to udělalo znovu a znovu to po pár nastartování přestalo (ještě ten den)... Problém je v tom, že se mi hláška tentokrát oběvila po týdnu znovu a co je divné tak na tom samém místě... tzn: bydlím v novohradských horách a jezdim kopce jako kráva, ale tuto hlášku to na mně vždy vypustí v mírném táhlém kopci - fakt pokaždé na tom samím místě (pár vtipálů by mi mohlo napsat tak tudy nejezdi ale to nejde)..... jo ještě jsem zapoměl, že před touto hláškou to ještě vyplivne něco o ESP/ASR faulty či co, ale to zhasne hned a naběhne toto... WTF???
poradí někdo? byl jsem v CITR. servisu v Č.B. a tam mi řekli, že nemaj čas a kdesi cosi o objednání a auto tam nechat cca na tejden... bydlím 60 km od Č.B. takže tam nechat auto nešlo

Ještě se zeptám - nedají se někde sehnat krytky na ostřikovač světel? na to jsem se pána ze servisu zapoměl zeptat...

Díky za každou radu....

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator