honzii
|
26.10.2010 21:35 -
Re: C5 Tourer 1.6 THP
|
|

|
kocur napsal(a): Ahoj honzii,
taky blahopřeji. Jsem zvědav, kolik bude dlouhodobá spotřeba. Mi se ten motor zdá na tak velké auto malý, je ale pravda, e s manuálem to můe být v pohodě. S odkládacími místy má pravdu, u jsem si na tu flaku vedle levé nohy zvykl  Drobnosti jsem se naučil dávat do loketní opěrky, kde jsou jednodue dosaitelné.
Nerozumím problému s multifunkčním volantem, kde je z mého pohledu jediná chyba a to e tlačítko telefonu vlevo spolupracuje s "rolovátekm" vpravo na co občas zapomenu...
To DOUFAK: Překvapuje mě ta "nepohodlnost či nepraktičnost sedadel v nové C5", co jsi měl na mysli? 
Ze začátku jsem byl docela zklamanej výkonem. Přecijenom 160 koní a dle podkladů z 0 na 100 pod 9s, tak by se dal očekávat jinej odpich. Teď mam najeto asi 3700km a průměrná spotřeba je od začátku 7,7 s tím, e kdy se dostanu na dálnici, tak se to snaim honit a jinak u nás tak kolem 110km. Motor u si asi sedl a i ten výkon je znatelně lepí. Na trojku to kolem 6tis. otacek jde přes 130km/hod. Kolem 150km/hod to na 6. stupen bylo neco malo pod 3 nebo 3 tisice otacek. Na plnou nádr ukazuje dojezd 960km ( kdy jsem to koupil, tak ukazoval 880km ) a po ujetí cca 350 km ukazuje dojezd 490km a prum. spotrebu 8.1 od natankování. U jsem se smířil s tím, e si nebudu kupovat pití v plechove, protoe není kam dát a flaku dám vedle nohy. Ona teda ta plechovka jde dát do loketní opěrky, ale tam je USB a taky blbosti, které potřebuji mít u ruky ( brýle, nabíječka do auta, atd. ) Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál |
| |
| |