erste
|
21.10.2010 02:02 -
Re: Rád bych vyměnil svoji C5 za novějí C5 III, vá názor?
|
|

|
autodiag napsal(a): no 2.0 Hdi 100kw je asi nejlepsi motor co zatim PSA melo
za 1.6 Hdi bych ho nemenil,neni tak dobry a je poruchovy
c5 Y7 je pekne auto ale 1.6 Hdi bude slaba,pokud to auto chces,a kdo by nechtel. tak vol jednoznacne 2.0 Hdi 100Kw
Potvrdzujem slova o 2,0 Hdi 100kW ako najlepsom rieseni od PSA. Bol som sa previezt s kolegom z prace co kupil 2,2 Hdi a navzajom sme si vymenili auta ale sedeli sme vzdy spolu raz v jeho, potom zas v mojom (asi na kazdom okolo 50km, asi 2 hodiny a pri sebe pero, papier a mobil so stopkami) a pri jazde sme obaja skonstatovali ze nie je mozne spoznat rozdiel. A to sme sa snazili ukazat jeden druhemu rozdiely pri vyjazdoch z krizovatiek, na rovinkach a tiez dialnici a pri vsetkom sme zapisovali aj casy. On preto, aby sa utesil a ja preto aby som si vychutnal akoze nieco silnejsie. No ani jedno, ani druhe sa nepodarilo. Ja som si silnejsiu jazdu nevychutnal a on sa utvrdil o tom ze zbytocne si pri kupe vybral silnejsi motor. Obaja sme skonstatovali, ze az s objemom 2,7 by bola C5 poznatelne silnejsia. Ale takeho kamosa, co by si s nami dal podobnu porovnavaciu jazdu, zatial nepoznam. |
| |
| |