Froggy
|
11.10.2010 11:39 -
Re: První nastartování a chcípne po druhé OK / C5 I 2.0 16V
|
|

|
Take se potvrdilo, e byl patný vstřikovač na 2. válci. Nakonec jsem celou sadu vstřikovačů poslal potou do toho Kladna (od Černíka v Plzni mi přiel mail, e se čitěním ultrazvukem standartně nazabývají, tak jsem zvolil raději to kamarádem vyzkouené Kladno)za den přily vstřiky zpátky i s tabulkou otestování před/po čitění+pixla roztoku na čitění palivové soustavy. Ve za 800 Kč. Z tabulky balo jasné, e jeden vstřikovač je patný-ostatní měli hodnoty kolem 13 ml/5sec a ten jeden 8ml/5sec. V příloze mne informovali, e jsou velké odchylky hodnot a při problémech doporučují výměnu. Po vyčitění se zlepil jen o 0,6 ml. Sice to pomohlo, auto u nechcípá, ale při studeném motoru je horí chod na benzín znát. Kdybych jezdil na benzín, tak ho vyměním hned, ale takhle asi počkám, a se zase zhorí a půjde. Nemáte někdo náhodou nepotřebný funkční vstřikovač na 2.0i 16V (motor RFN, ne HPI)??
Ted' bych potřeboval vyřeit u jen to, proč nejde napojit diagnostika motoru-jeden mechanik u mi říkal, e se mu to u nějakéhoauta taky stalo, prej byl jen někde patnej kontakt v konektorech...ale jak to najít |
| |
| |