Já jsem si koupil C5 rok výroby 2004 najeto 150 000KM Za 128 000 kč prvních 14 dní pohoda pak jsem chtěl vědet načem jsem atd natěstí ná dobrý známej dělal 15 let v servisu pro citroen a peugeot tak se vyzná !!!vyměnil jsem destičky kabeláe v motoru byly s pučelý a jednu zadní pístnici u mi tekla tak se vyměnila cena CCA 15 tisíc prostě jsem názoru kadý auo něco stojí at je to jaký koliv a čím dřív a víc se toho udělá tím líp!!!Pak mi naboural týpek z 1,40 promile vlítl mi do kufru ale natestí mám kouli tak se i poní svez a jen mi promáčkl kurf a pokrábal zadní nárazník tak mám novej narázník a kufr co mám radostPak mi idela spojko viz jsem psal na foru tu mi udělal a nakonec dalí pravou zadná pístnici tak mám zadek uplně novej plus výměna tekutiny do toho tak dalích cca 15 tisíc take auto mi po opravách a koupě vylo na 160 tisíc,ale na druhou stranu věřím e v akutních věcech C5 mám na nějaku dobu klid přední hydraulika je jak nová tak jsem říkal aspon e takKadopádně C5 mám rád líbí se mi pohodlííčko a krásné svezení nelituji toho e jsem investoval kadej mě odpuzoval od C5 kadej kup si oktávku nebo golfa ser na francouze,ale co si budem povídat oktávky atd taky nejsou nějaky zlatý auta tak kdoby se rozmejlel já tuto auto doporučuji za sluný peníze dost muziky i stím e se invstuje,ale jako do kadýho auta!!!!