Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Pali
06.10.2010 15:31 - C5 Koupě až po opravy:)
99
Já jsem si koupil C5 rok výroby 2004 najeto 150 000KM Za 128 000 kč prvních 14 dní pohoda pak jsem chtěl vědet načem jsem atd naštěstí nᚠdobrý známej dělal 15 let v servisu pro citroen a peugeot tak se vyzná !!!vyměnil jsem destičky kabeláže v motoru byly s pučelý a jednu zadní pístnici už mi tekla tak se vyměnila cena CCA 15 tisíc prostě jsem názoru každý auo něco stojí at je to jaký koliv a čím dřív a víc se toho udělá tím líp!!!Pak mi naboural týpek z 1,40 promile vlítl mi do kufru ale naštestí mám kouli tak se i poní svez a jen mi promáčkl kurf a poškrábal zadní nárazník tak mám novej narázník a kufr což mám radostPak mi idešla spojko viz jsem psal na foru tu mi udělal a nakonec další pravou zadná pístnici tak mám zadek uplně novej plus výměna tekutiny do toho tak dalších cca 15 tisíc takže auto mi po opravách a koupě vyšlo na 160 tisíc,ale na druhou stranu věřím že v akutních věcech C5 mám na nějaku dobu klid přední hydraulika je jak nová tak jsem říkal aspon že takKaždopádně C5 mám rád líbí se mi pohodlííčko a krásné svezení nelituji toho že jsem investoval každej mě odpuzoval od C5 každej kup si oktávku nebo golfa ser na francouze,ale co si budem povídat oktávky atd taky nejsou nějaky zlatý auta tak kdoby se rozmejšlel já tuto auto doporučuji za slušný peníze dost muziky i stím že se invstuje,ale jako do každýho auta!!!!

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator