Sovaja
|
09.09.2010 20:15 -
Chvilková ztráta výkonu (cukání)
|
|

|
Ahoj,
vím e se to blbě popisuje a jetě blběji diagnostikuje, ale asi dva měsíce mám problém se kubáním auta. Mám C5 II 2.0 HDI 100kw. Problém se projevuje tak jednou za dva a tři týdny, ale teď se chystám na delí cesty a mám trochu obavy. Celý problém je v tom, e najednou uprostřed jízdy začne auto lehce pocukávat, děje se tak kolem 60-80km/h a spí mírně seláplém plynu. Nejhorí je to při popojídění, kdy lápnete na plyn auto se rozjede otáčky jdou nahoru, najednou otáčky spadnou a auto ztratí výkon a za dvě vteřiny se ty otáčky zase najednou vrátí, take obrovské kubnutí a auto zase jede....a tohle se opakuje nějakých 10 minut a pak to samo přejde....a pak je ve v pohodě. Teď jsem si vimnul, e i kdy jsem zastavil a stál, tak otáčky na volnoběh lítali nahoru a dolů. Jinak nic dalího jsem nevypozoroval....ádné chybové hláení, ádná kontrolka se nerozsvítí. Dnes se chyba projevila při jízdě, pak manelka dojela chcípla motor, za dvě hodiny se vrátila nastartovala a opět to cukalo...Technik v Citroenu se smál, e buď s chybou přijedu a nebo je to na výměnu poloviny auta.....take prý čekat, dokud to auto někde nezůstane stát a u dál nebude chtít jet....nemáte někdo nápad co s tím.....pedál plynu, či něco u paliva? |
| |
| |