majkl275
|
11.08.2010 08:55 -
Re: První nastartování a chcípne po druhé OK / C5 I 2.0 16V
|
|

|
ahoj taky jsem měl stejný problém. Nesledoval kdy mi to začalo, ale a po diagnostice jsem přiel na to, e se mi před 2 měsíci ,,roztrhal" na cestě klínový drákovaný řemen. Jeliko ádný servis v okolí neměl řemen na skladě, tak jsem zkusil dojet domů. Ssamozřejmě nelo dobíjení a tak jsem ve vypnul a kadou chvíli pozoroval na panelu hláky dobíjení fault, aibarg fault...... Pár kilometrů od domu se nakonec baterie zcela vybila a museli mi dovézt druhou baterku. Auto teplé nastartovaloo a já dojel domů. (ovládání motoru se ale přeplo na nouzový reim) Následně dalí dny ráno motor naskočila a chcípl. pomohlo a kdy jsem při startu prolápl plynový pedál. Auto jelo, ale kdy jsem třeba zastavil na křiovatce a následně potřeboval výkon, tak se motor jakoby zadusil a nejel třeba 5 vteřin( a to u mě dojelo vozidlo jedoucí po hlavní). Slabý výkon to mělo i do kopce. Kdy mi to přeplo na plyn tak ji to jelo v pohodě. V servise mi potom na diagnostice řekli, e jsem tam měl 3 dočasné závady.Take dle mého názoru má ovládání motoru přepnuté do nějakého nouzového reimu. Ne půjde do servisu, tak nejdříve zkus odpojit baterku, selápni brzdu, ay jsi vybil zbytkové napětí, nech vozidlo minimálně hodinu v klidu stát a následně zapoj baterku. Pokud to nepomůe zajdi na diagnostiku. |
| |
| |