jruze
|
07.08.2010 23:26 -
Re: Vačkové hřídele 2,2 hdi
|
|

|
komar napsal(a): Děkuji těm co mi nabídli pomoc a poslali plánek . Jinak potkaný to u mám po druhý poprvý hned jak se to koupilo a ne mojí vinou opět borci z autorizovaného servisu při rozvodech se asi nemění vodní pumpa .
Stačilo vyměnit vahadla najel jsem na ně asi 80000km A ted se mi bohuel namotal klínák do rozvodů . Tak uvidíme kolik ted najedu  Chápu e ti co mají servis by to rozebrali do roubku  Ale praxe je troku jiná
Ventily to na 90% přeijí,ale ránu dostaly,zdvihátka vdy KO(sací) , - no a vačky? ty zubatý kolečka nejsou zajitěné z důvodu ochrany pístů a ventilů-na 90% se pootočí(tam záleí tak trochu na rychlosti)teď je otázka o kolik a to nikdo nedokáe(tady)změřit-nastavit se to dá,ale pokud se to hne i nepatrně tak to vizuélně nepozná ale... (no zkus si označit nové a a se to potká tak se na ty značky podívej.Moje informace je taková e se hnou vdy - proto zn.servis mnění po kadé za nové.No a sundat hlavu? - no na svém jsem chtěl tu prasárnu udělat (bez sundání hlavy) dopadl jsem tak e jsem si přidělal práci s nastavením,montáí nástavby a následně jsem tu hlavu sundaval kvůli borbelu(karbonu),který mi tam napadal při demontái střiků(tomu se nijak neubrání nikdo)A sundání hlavy je záleitost práce + 1000,- těsnění - to je sakra poloka.... |
| |
| |