sperlis
|
28.07.2010 13:10 -
Re: Servisy - západní čechy
|
|

|
Krtek napsal(a): Kusan napsal(a): Moje zkusenost s XXXXX Plzen je trosku rozporuplna. Solidni jednani , ale pri vymene rozvodaku mi rekli, vodni cerpadlo netece , tak to menit nebudem. A pak mi zatim vsichni vsude rekli, ze vodni cerpadlo se meni automaticky s rozvodakem. A pak nova spojka 10000,- normalne okolo 6000,- Ale je to autorizovanej citroen , tak asi proto. No ja uz tam nepojedu. 
No a pak jim zaplatí znova práci za pumpu to se nedivim e ji neměnili.
Jinak já byl na servisce s C6 v Plzni na XXXXX a cena byla cca 7000,- co je docela málo kdy sem tam sledoval ceny těch filtrů oleje atd. A C5 byla za 5000,- . Obě prohlídky byli po 30 000km take ceny se mi zdají celkem lidové.
Tak já kupoval auto přes servis Plzeň XXXXX .Ve v poho vyřízení dokladů ádný problém.Ale kdy jsem pak auto dal doma na zvedák tak jsem se lekl.To co jso schopni udělat mě dost překvapilo.Jeliko auto bylo bouráno na přední část a dávali to dohromady u nich v servisu tak to je bída.Plechřina nesrovnaná a mezi přední příčku a nosník dali matičku aby nosník nemuseli rovnat.Kdy jsem se o tom bavil s majitelem tak byl z toho překvapenej.A kdy jsem chtěl to dát dohromady tak jak to má být,tak jen za plastové dráky a nýty jsem dal jetě 600 kč,jeliko to tam ani nedodali |
| |
| |