zdenekb
|
27.07.2010 14:55 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Ono těch značek a příznaků (černý okna), při kterých je třeba zbystřit a udret chladnou hlavu, je víc. U mne k nim patří i dodávky - bedny, zejména bílé bez označení. Ti hoi "profíci" s tím umějí také pěkné kousky. Před pár lety mě jeden takový stál auto. Podjel mě, přes dva pruhy, hodil kotvu (aby nevrazil do toho, co jel přede mnou, bylo to v ranní pičce na Jiní spojce v Praze), já jsem hamptnul na brzdu a uhnul do dělícího pásu, roztrhl jsem tam asi o něco gumu protoe pak u jsem to vzal napříč vemi pruhy do pravých svodidel, auto naprosto nereagovalo na řízení. Natěstí jsem vechny vozy ve vedlejích pruzích minul, vzal jsem čelně svodidla a odrazil se do prostředního pruhu, kde jsem zůstal stát. Natěstí se nikomu nic nestalo, auto mělo v háji celý předek, chladič omotaný kolem motoru. Frajer samozřejmě ujel. Od té doby ze sebe spí udělám zaprděnýho sraba a uhnu, ne bych se přetlačoval. Ale často mi to dá dost práci se udret. Jen si připomenout, co říkala babička: Kadá svině jednou dochrochtá. |
| |
| |