Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
zdenekb
27.07.2010 14:55 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
Ono těch značek a příznaků (černý okna), při kterých je třeba zbystřit a udržet chladnou hlavu, je víc. U mne k nim patří i dodávky - bedny, zejména bílé bez označení. Ti hoši "profíci" s tím umějí také pěkné kousky. Před pár lety mě jeden takový stál auto. Podjel mě, přes dva pruhy, hodil kotvu (aby nevrazil do toho, co jel přede mnou, bylo to v ranní špičce na Jižní spojce v Praze), já jsem hamptnul na brzdu a uhnul do dělícího pásu, roztrhl jsem tam asi o něco gumu protože pak už jsem to vzal napříč všemi pruhy do pravých svodidel, auto naprosto nereagovalo na řízení. Naštěstí jsem všechny vozy ve vedlejších pruzích minul, vzal jsem čelně svodidla a odrazil se do prostředního pruhu, kde jsem zůstal stát. Naštěstí se nikomu nic nestalo, auto mělo v háji celý předek, chladič omotaný kolem motoru. Frajer samozřejmě ujel. Od té doby ze sebe spíš udělám zaprděnýho sraba a uhnu, než bych se přetlačoval. Ale často mi to dá dost práci se udržet. Jen si připomenout, co říkala babička: Každá svině jednou dochrochtá.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator