zdenekb
|
26.07.2010 09:00 -
Re: C5 strach z hydrauliky
|
|

|
i u mne je C5 první Citroen, před ním jsem měl dva Renaulty (taky se o nich říká, e jsou to mejdy - a nenechaly mě ve tychu ani jednou) a kdy jsem hledal, co koupit jako dalí vůz (velký rodinný kombík), dostal se do uího výběru kromě C5 jetě Ford Mondeo, Renault Laguna, VW Passat, Mazda 6 a Honda Accord. Po zváení finančních moností (vypadl Accord), dostupnosti servisu v okolí bydlitě (vypadla Mazda), zváením jízdního pohodlí (vypadl Passat, chtěl jsem něco měkčího) a diskusi s různými lidmi (i náhodnými - ofér odtahovky: jak často vozíte tyhle vozy a s jakými závadami? anglický taxikář: proč jezdíte s C5?) jsem nakonec koupil C5. Mám ji dva roky a jsem spokojený. Ne e by byla bez závad - ojeté auto je vdycky sázka do loterie (kdo s tím jezdil a jak to udroval a o kolik je stočený tachometr), ale jak u bylo řečeno, uetřil jsem nějakých 600 000 a musím počítat s tím, e občas něco odejde (a modlit se, aby to nebyl motor či jiný drahý díl). Hydrauliky jsem se ale nebál - Citroen u to několik desítek let dělá a měl by snad za tu dobu vědět, jak na to. Mimochodem, výměna koulí vyjde levněji ne výměna tlumičů. |
| |
| |