JirkaŘ
|
26.07.2010 06:34 -
Re: C5 strach z hydrauliky
|
|

|
C5 je moje 1. hydra. A rovnou říkám e se jí bát nemusí. Pozor vak dávej při výběru vozu. Pokud vezme hodně ojetý vůz ( můe mít na tachometru 160 000 km ale skutečně třeba 300 000 km) a pak ti najednou "ztvrdne" podvozek, tak odely na tom "koule" a ty se mění najednou vechny včetně LDS kapaliny (je to nejrozumějí a levnějí, ne za půl roku zase...). Pokud tyhle věci vymění najednou, tak má klid na 200 000 km minimálně ! ( LDS kapalina se mění jinak 1x za 5 let provozu, nebo těch 200 000 km)
Jak říkám ... POZOR si dej při výběru vozu ! Já jich projel 6 během měsíce, ne jsem vzal ten co mám. Na těch pěti ostatních jsem nael věci které mi hodně vadily a prodraily by koupi. Te takhle jeden známý koupil C5 sedan 2001 rok s prý 160 000 km na budíku... pedály má íleně olapané, v pondělí jsem mu zařizoval servis kvůli výměny řemenice na klice (zůstal "viset" na cestě s rodinou... ti se ani neokoupali a mohli jet busem domů) a to si myslím e jetě není vem dnům konec. Viml jsem si e mu spojka zabírá vysoko....
Kadé auto je tak dobré, jak se o něj stará předchozí i budoucí majitel.
Vyber si dobře a bude spokojen jako mnoho z nás. |
| |
| |