Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Odber v klidu
timik2001
21.07.2010 08:33 - Re: Odber v klidu
99
miskod napsal(a):
Toto som v tomto vlakne niekedy davno pisal...
Stale si myslim, ze hlavny zdroj vybitia je to cerpadlo hydrauliky. Predsa su to desiatky amper (urcite viac ako 20A, viac mi merak nemeral).
Ale....Ak Timik maval zapnute radio, tak je to jasne. Tam je to tiez par amper. Toto mam odsledovane. Teraz v lete som bol na par festivaloch a isti idioti ktori mi cely vikend nedali v stane spat skrz svoje radio, v nedelu zhanali startovacie kable...
Niekde som este cital, ze energia ktora je potrebna len na start sa do baterky vrati az po cca 15min jazdy. Ale co je na tom pravdy uz neviem, ucite zalezi na motore, teplote, baterke, atd.

Tak radio jsme nepouzivali vubec, jen teda pri ceste do italie a zpet
Veskere osvetleni nohou, podsviceni dveri i vnitri dve lampy byly uz od zacatku vypnute Takze jsem daval a stale davam za vinu "hydrocerpadlo" Vyresim tema pojistkama neco? Jde mi totiz o to, ze budem stat tak 4 dny na jednom miste,pak vratim 2pojistky zpet popojedem jinam a vytahnu dve pojistky Ale ambice na vozeni spalku nebo jakychkoliv koz pod auto skutecne nemam

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator