Darja
|
19.07.2010 22:00 -
Re: C5 dilema
|
|

|
1,6 THP (v meních vozech dobré) je stejně jako 1,6 HDi na tak těký auto málo. Kubaturu bych volila od 2000ccm...
Vzhledem k tomu, e v c5 má psanou spotřebu v městě 11 litrů a ze zkuenosti v peotu (207) to ere i víc, tak bych volila 2,0 HDi 120 kw, se 6° automatem, je to i kompatibilní s výbavou exclusive a samozřejmě ta spotřeba bude v městě příznivějí
K váze: 1,6 THP váí stejně jako starí C5, tj má 1,5 tuny. 2,0 HDi má 1,7.. ale 2,0 Hdi má o 100nm vyí kroutící moment a trochu jinou křivku průběhu, kroutící moment má pičku v niích otáčkách, jízdu to činní komfortnějí, nemusí tak točit. Ta lenost, co "provází" HDičko je fakt, e se nedostavuje tak "kopající" turboefekt.
K automatu: To je o zvyku, automat je úasná věc, jen ty první kilometry jsou rozpačité. A nemám problém se někam nacpat, jen musí rychle selápnout, dát najevo "teď budeme akcelerovat", ta mrcha podřadí velmi ráda Ze začátku jsem pouívala sekvenci, protoe jsem nevěřila, e podřadí, jak já potřebuju, teď po těch letech si rozumíme moc 
Zajímalo by mě, jaké rádio dádá PSA do aut u 10 let... myslí tu RT5? Hehehehe 
A na konec k barvě: na tmavě modré uvidí vechno, pínu, sebemaličkatej ďolík.. mám tmavěmodrou a v městě je to utrpení. Vzhledem k pěkné, leč neprakticky umístěné boční litě na dveřích, bude v městě nová C5 rychle obouchaná. Volila bych edou (něco v odstínu fulminator) a nebo bílou se světlým interiérem. Myslím, e bílá se světlým interiérem bude působit velmi luxusně.
Ale ví co, je to tvoje volba Je to na tobě, co tobě se bude líbit a nenech si do toho kecat Ty s tím autem bude jezdit |
| |
| |