Růa
|
15.07.2010 14:46 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Jo, jo, také jsem se nechal tento týden vyprovokovat jedním superbem. Jel jsem sám (s děckama a manelkou v autě se ovládám víc) s mojí V6 po čtyřproudu v Písku, kde byla kvůli opravě silnice omezena rychlost a jízda svedena do pravého pruhu. Já to pěkně dodroval a ten ulin s tím koda autem udělal kolem mne pěknou myku přes ten uzavřený pruh. A ikdy mne přímo nějak neohrozil, tak jsem si řekl, e ho za městem pěkně osolím a ukáu mu mých 210 koní zezadu, kdy umí ve městě takhle pěkně machrovat.
Přepnul jsem automat na sportovní řazení a vyrazil mu ukázat co proto. To co mi potom ale předved: za ádnou cenu se nenechal předjet. Jel pouze pravým pruhem a kdy jsem byl za ním a on byl vedle náklaďáku, tak pěkně lápnul na brzdy vedle něj a půl kilometru se takhle drel. Potom zase vyrazil, já za ním a zase to samé. Vedle dalího předjíděného auta zase lápnul na brzdy a já ho samozřejmě nikudy nepředjel. No a před stoupáním, kde jsou pruhy tři, kde by mne takhle nevyblokoval, tak sjel na vedlejí silnici a já mu svůj zadek stejně neukázal.
Byl to debil a já jetě větí, e jsem se nechal takhle kvůli relativně kravině vyprovokovat. Jetě e mi neukázal nějakou větí kravinu. Ale chtěl jsem mu prostě ukázat, e nějakej superb ftédéí není auto kterému by měla patřit silnice.
Natěstí jsem nedopadl jako Jeffrey, jene a potom člověku dochází co se vechno můe stát a jetě v takových rychlostech.......... |
| |
| |