Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Růža
15.07.2010 14:46 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
Jo, jo, také jsem se nechal tento týden vyprovokovat jedním superbem. Jel jsem sám (s děckama a manželkou v autě se ovládám víc) s mojí V6 po čtyřproudu v Písku, kde byla kvůli opravě silnice omezena rychlost a jízda svedena do pravého pruhu. Já to pěkně dodržoval a ten šulin s tím škoda autem udělal kolem mne pěknou myšku přes ten uzavřený pruh. A ikdyž mne přímo nějak neohrozil, tak jsem si řekl, že ho za městem pěkně osolím a ukážu mu mých 210 koní zezadu, když umí ve městě takhle pěkně machrovat.
Přepnul jsem automat na sportovní řazení a vyrazil mu ukázat co proto. To co mi potom ale předved: za žádnou cenu se nenechal předjet. Jel pouze pravým pruhem a když jsem byl za ním a on byl vedle náklaďáku, tak pěkně šlápnul na brzdy vedle něj a půl kilometru se takhle držel. Potom zase vyrazil, já za ním a zase to samé. Vedle dalšího předjížděného auta zase šlápnul na brzdy a já ho samozřejmě nikudy nepředjel. No a před stoupáním, kde jsou pruhy tři, kde by mne takhle nevyblokoval, tak sjel na vedlejší silnici a já mu svůj zadek stejně neukázal.
Byl to debil a já ještě větší, že jsem se nechal takhle kvůli relativně kravině vyprovokovat. Ještě že mi neukázal nějakou větší kravinu. Ale chtěl jsem mu prostě ukázat, že nějakej superb ftédéí není auto kterému by měla patřit silnice.
Naštěstí jsem nedopadl jako Jeffrey, jenže až potom člověku dochází co se všechno může stát a ještě v takových rychlostech..........

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator