Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Volna predni naprava.
quattrop
14.07.2010 07:59 - Volna predni naprava.
99
Cau, kdyz jsem auto kupoval, v protokolu bylo mj. uvedeno "volna predni naprava". Pry to byla obecne kvuli volnym cepum, kostem atp. Po koupi jsem zjistil, ze je volne axialni tahlo a nechal jsem ho vymenit. Cepy a jinak ulozeni jsem nechal prekontrolovat a to bylo ok. Porad se mi ale zdalo, ze je rizeni nejake lehke a do volantu se prenasi vibrace. Ted mam na chvili pujcene tatovo Picasso a ujistil jsem se, ze jemu se na stejnych (i malych) nerovnostech volant ani nehne (celkove ma teda rizeni tuzsi). To v moji C5 to na stejnych nerovnostech cuka s volantem, na obe strane - proste kola uhnou podle tvaru nerovnosti. Nedavno jsem na aute menil 2 predni koule, zadni jsou pry jeste OK. Auto se mi pak zdalo super zehlici nerovnosti, ale brzo mi prislo, ze uz zase pruzi nejak divne/tvrde a zadny znatelny rozdil oproti tomu Picassu nevidim To uz je ale na jinou diskusi. Tady mi jde tedy hlavne o to cukani volantem, napadava co to muze byt?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator