Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Za jízdy blikající palubka
Maxifik
14.06.2010 17:31 - Re: Za jízdy blikající palubka
Za?iato?n?k
Ahoj, takže s taky přidám. Už 4x mi z ničeho nic zhaslo všechno za jízdy (palubka, ručičky budíků dolů, osvětlení, spustily se varovné blikače, a zprvu jsem si myslel že zhasl i motor, ale při poslední akci v sobotu jsem jel do kopce a motor táhl normálně. auto se chovalo přesně jako ve sci-fi filmech s létajícímu talíři. Asi za 4-5 sec se to samo probudilo k životu a jelo dál jako by nic. Takto mi to vypadlo 2x v prosinci (auto mám od dubna), pak při cestě na sraz do Srbů a tuto sobotu. Nejdříve jsem myslel, že někam vnikla slaná voda, ale poslední výpadky mne vyvedly z omylu. Vypadalo to jako kompletní restart nějakého počítače. Jak se chová kontrolka SERVICE nevím, stále mu svítí Antipolution, takže i Service a žlutá motor. Jak píše Jumep, mohl by to být displej, takže otázka - Lze jej odpojit a jezdit bez něj? Nebude to zase halekat někde jinde? Baterka je nová, vyměněná po prvních dvou výpadcích. Co se týká podsvícení spínačů dveří, nekoukal jsem na ně, nevím.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator