M.P
|
04.06.2010 19:31 -
Re: Záruka na rez kastle
|
|

|
Radwy napsal(a): Pozor na silikon aby jste v budoucnu nemeli problem neco natstrikat,silikon je velkz nepritel na laky 
Vdy vím ... silikon jsem nepouil .
U to mám poskládaný zpět . Nevím jak u hatcbacku , ale u breaka stačí vyndat ty malý čudle po obvodu toho tapecu . Nepodařilo se mi oddělat ty madla na zavírání , tak jsem to nedělal násilím a nechal je tam , pak stačí tapec jen odehnout . Tři roubky ( tedy matičky ) jsou přístupný dobře - jsou schovaný pod kulatým přelepením otvorů ... a ten čtvrtej , tak to je porod ... výměna H7 je proti tomu brnkačka . Dostanete se k němu skrz obdélníkovou díru , která je přelepená takovou černou tlumící hmotou ... pak tam vrazíte ruku s malým klíčem 10 a zkusíte ho nasadit a povolit . Pak u to jde rukou ....A čím hubenějí ruce máte tím lepí . A nasadit a zaroubovat je jetě větí adrenalin ( zvlá kdy vám za zadkem stojí skoro tchýně a furt do vás něco valí .... )
Kdy tu litu budete mít dole , doporučuju prostříknout ovládání otvírání nějakým kontoxem , nebo podobným sprejem , podle toho co máte na tyto věci .
Tak pevný nervy ... |
| |
| |