Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Rád bych vyměnil svoji C5 za novější C5 III, vᚠnázor?
Barlow
24.05.2010 00:06 - Re: Rád bych vyměnil svoji C5 za novější C5 III, vᚠnázor?
99
Vláďa napsal(a):
Mám C5 II, motor 1.6 HDi od prosince 2007, koupil jsem ji novou a dnes mám na ni najeto cca 57.000 km. Jezdím takřka denně a mám spotřebu asi 6.5 l ve městě. Jsem s ní velice spokojený a dosud jsem neměl žádný problém s motorem. Jezdím s ní pravidelně každý rok k moři a na hory do Alp (4 osoby). Na to, že to auto má 2 tuny, tak je i s tímto motorem dostatečně živé a dosud mne nenechalo ve štychu. nepopírám, že silnější motor by určitě udělal své, ale mně prozatím vyhovuje a ani bych asi neměnil. Jedině snad za C5 III, protože je zase přece ještě pěknější a klidně bych ji bral i se stejným motorem. To můj názor.

No to mas, ale teprve zajety auto...pokud by se ti uz projevila chyba byla by to ostuda. Napis az budes mit natocenejch 200kkm. Na tohle PSA sazi vetsina lidi ma to auto tak max. do 150kkm a pak jde pryc a to ty motory vydrzi. Takze pokud jezdis do 20 kkm rocne, nejses Fittipaldi a kupujes novy netreba to resit.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator