Herulinka
|
18.05.2010 21:59 -
Re: Anomalie antipollution
|
|

|
mordillo napsal(a): Podobný problém od března 2010 doposud, ohlásí Anomalie antipolution, sníí se výkon, nefunkční tempomat, po krátké době zastavena dodávka paliva, odblokuje se okno na kufru. Nelze nastartovat, protoe neběí čerpadlo. Musím vypnout zapalování, vytáhnout klíček a počkat cca 2 min a pak nastartuju normálně, ale svítí stále porucha a servis. po ujetí několika km se ve opakuje. V Citroenu to meli tyden vyčistili regulator tlaku cerpadla, jezdil jsem 6 dní a uz to zas nejede. Po konzultaci v Citroenu prý to je podávací nebo vstřikovací čerpadlo a chce to udělat vstřiky. Moc tomu neveřím to je ve mechanika a ne elektronické potíe. Teď je tam znova a kontrolují elektroniku a testují vstřiky, tak jsem zvedav co zjistí. Přítě asi změním servis.
Taky jsme "čistili" regulátor tlaku čerpadla, co nám poradili v jedné dílně, pak jsme na základě diagnostiky regulátor vzali, vyměnili za nový, a od té doby auto jezdí normálně. Kdy se mi děly problémy s Anomalie antipolution, tak jsem dvacetikilometrový úsek jela třeba na desetkrát. Jak píe jumep, pokud zná nějakého diagnostika, zajeď k němu, určitě ti řekne víc |
| |
| |