Jeffrey
|
14.05.2010 18:56 -
Re: Level of diesel antipollution aditivum low
|
|

|
Leonidas.1 napsal(a): zdravim vechny...
tak mám C5 cca 1 měsíc a začalo mi to hlásit taky - level of diesel antipollution additive low
pročítám vechny moný fora a jsem z toho docela na vestku...tohle auto jsem si kupoval z důvodu, e se mi začalo moje BMW sr*t a tak jsem ho prodal a koupil si tohle - jak jsem ji psal tak jezdím cca měsíc a tie jsem doufal, e se mi nic nevys*re a ejhle je tady první "porucha" a zrovna né z těch nejlevnějích jak pročítam vechny ty stránky.
Chtěl bych se zeptat vech zkuenějích majitelů C5 "co se s tím dá udělat"  poraďte prosím, kde nejlevněji, ale efektyvně tuto závadu odstranit a zda je nutné vyměnit či vyčistit filtr nebo stačí jen dolít addit. ? Obvolával jsem u "pár" známích i neznámích a docela jsem koukal...spoustu mechaniků ani netuilo o čem vůbec mluvim a co po nich chci...přímo v citroenu mi řekli cena cca 14000,- Kč a "známej mího známího"  by mi to prý spravil ale musí to rozebrat aby zjistil zda se filtr dá vyčistit nebo se bude muset koupit novej - pak dolít addit. a stejně musí do citr. na diag. aby mi to nehlásilo tu chybu...hmm tak nevim co na to říct a proto jetě jednou ádám vechny co s tím mají nějakou zkuenost aby mi poradili co mám dělat dál...díky moc vem za jakoukoliv odpověď.
Pouívej tlačítko "HLEDAT"
.link.
or
.link.
|
| |
| |