JirkaŘ
|
27.04.2010 10:39 -
Re: Ovládání (funkce) klimatizace/topeni
|
|

|
M.P. - Ano, tak to je. ECO = odstavený kompresor / nejede klima. Jetě je ale tady jedna moná poloha !
Pokud má zvolený reim AUTO = svítí zelená kontrolka... a chce si zvýit otáčky ventilátoru ručně, tak po navolení rychlosti ventilátoru zelená kontrolka zhasne , protoe jsi vlastně zruil automatický reim, ale klima jede dále - podle tvého nastavení pouze nesvítí ádná kontrolka (ani zelená, ani oranová).
Jinak jsem se vrátil právě ze servisu. Dělali mi údrbu klimatizace, desinfekce výparníku (240 kč) , Kabinový filt uhlíkový (450 kč- cena za díl, měnil jsem si sám, výměna chladiva a kompres.oleje (690 kč). Systém byl téměř na 0 = nechladil, ale těsní. Je otázka kdy se s klimou dělala údrba (jestli vůbec... měnili jen kabinové filtry při servisním intervalu 1/za 20 000 km - cena filtru v CITROEN servisu 856 kč + 45 kč za práci s výměnou)) Usuzuji podle toho, e kdy jsem v autorizovaném servisu se ptal éfa na to kdy se dělá u nich klima, tak řekl, e pokud si o to zákazník vysloveně nepoádá, tak a tehdy kdy systém netěsní. (Kdy klima nejede) |
| |
| |