felix81
|
05.04.2010 11:35 -
Re: Děsy na cestách
|
|

|
Hmmm zajimavé video ale ta podstatná část tam chybí. Proč tam neni vidět jak se na prdel Mazdy lepí nervozní Superb, proč je tam vidět jen ten zvlátní manévr? Kde je opravdový důkaz toho e řidič superbu poslal nebohé řidičce finger???? Proč je ihned řidič označovám za masového vraha, agresivního řidiče a zabijáka zelených cyklohovad a praských matek????? Celá ta reportá je úplně na h...o dělaná a postavená tak aby perfektně zmanipulovala český národ který pak jen bude přikyvovat nad dalí rozpoutanou represí na silnicích. Děkuju tomu pánu v superbu, e na nás řidiče poslal dalí a tvrdí represe.
Neobhajuji řidiče superbu za svou neodpustitelnou chybu, ale ví vůbec někdo proč spěchal, co se mu před tím stalo e tak zkratoval?? To neví nikdo protoe to nikoho nezajímá. A notabene nebylo by od věci proetřit zda si za to řidička nemohla sama??? Vůbec bych se nedivil kdyby do cesty Superbu bezohledně vlítla a řidič v tu chvíli hamtal zprudka na brzdy a krevní tlak 200 na 200. Proč o tom nikde v reportái neni zmínka, e se mohlo toto stát. Potoe to nikoho nezajímá!!!! Hlavní je to e řidič Superbu je agresivní řidič a vrah.
Je na to potřeba koukat z obou stran a né jen dogmatickým pohledem masmédií a naí STB.
Zdar Lebeda.
PS: kdy mi někdo vlítne do cesty v rychlém pruhu a donutí mě zprudka brzdit, mám pak sto chutí udělat to samé to co Superb. A to nejsem agresivní řidič. Jen nesnáím kdy mě někdo svojí bezohledností ohrozí na ivotě. |
| |
| |