Jeffrey
|
02.04.2010 17:06 -
Re: Děsy na cestách
|
|

|
Nedávno jedu po jiní spojce směr ČM a v tom zúení za lanovým mostem jede v pravém pruhu TIR a za ním se tlačí Fabia. Take já přejedu do levého, e se kolem kamionu protáhnu, abych se za ním nevlekl. Chlápek ve Fabii ale nečumí do zrcátka a rozhodl se TIR také předjet. (pozn: viml jsem si, e při přejetí čučí do středního zrcátka, co je ta největí kravina, co můe udělat a nevidí tak předjídějící auto v mrtvém bodě ) U podle jeho chování za kamionem jsem byl opatrnějí, take lápnu na brzdy a nechám ho zařadit před sebe, ale to bych jetě překousnul, jene ten magor začal rádoby předjídět kamion, já za ním a on se zastaví na úrovni tahače a jedou v tom úzkém úseku souběně. Já jsem jenom čekal, kdy mě návěs plácne přes hubu nebo kdy kamionu bouchne guma a půjdu do kopru . Take jsem na toho fabiatika začal troubit, a dokončí předjídění a uhne do hajzlu. Jetě se pán divil, co prý je. Kdybychom zůstali někde dál na křiovatce stát, tak nelením a půjdu mu gratulovat, e je dobrej sebevrah  
pozn: Pán toti na úrovni kabiny tahače zjistil, e by překročil rychlost o 1km/hod, tak si předjídění rozmyslel a chtěl nás nechat dobrovolně rozmáčknout. |
| |
| |