JirkaŘ
|
19.03.2010 06:34 -
Re: 3x pípnutí při startu
|
|

|
Jak to tady tak sleduji...tak "pípám" taky . Viml jsem si e to větinou udělá tehdy, tedy vdy kdy startuji a v tom okamiku jetě manelka, nebo děcka nemají zavřené dveře. Pravda ale je, e občas si na ve počkám a je zavřeno, jsem připásán, pomalu otočím klíčkem v zapalování, počkám a vechno zhasne (kontrolky) zůstane svítit jen symbol motoru a SERVICE ..no a startuji. Motor chytne, ty dvě poslední kontrolky zhasnou a občas mi to zapípá 3x (nic nenapíe). Moje mi říká, e tam máme asi slepice.... U jsme si ale na to zvykli, hlavně e to na panelu nepíe nic.
Take co jsem si viml , zapípá to buď samo bez hláky, a nebo tehdy kdy to má skutečnou přičinu, nechám otevřené dveře, nedovřené dveře - tehdy se objeví i upozornění na displeji. Zapípá to i tehdy kdy je venkovní teplota od +3 do -3°C, napíe také upozornění na displej. No a naposledy jetě tehdy kdy startuji, motro chytne a já nemám jetě zapnutý pás.(Tehdy ale svítí taky smbol pásu na palubovce. Na displeji se objeví upozornění e ho nemám zapnutý..) |
| |
| |