| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: 7" display |  |
Hedgehok
|
13.03.2010 15:35 -
Navigace Evolve čtení map
|
|

|
Můete napsat v jakých zemích jste vude GPS Evolve Cool Traxx 3D pouívali a zda četla mapy bezchybně?Tento typ jsem si vybral podle ceny ,kterou do zařízení mohu investovat a podle map zemí která má umět číst.Myslím,e uvedeli prodejce názvy zemí ,mapy které GPS má v sobě,zařízení tam má pracovat bez problémů.Velké bylo moje překvapení,kdy jsem dojel na polskoukrajinskou hranici a na displeji zůstal jen kurzor a edozelené plochy. Zrovna tam, kde je ukazatel vidět(pokud vůbec nějaký je) třeba po 30-50 km a vy si máte být jisti e jedete správně.Obrátil jsem se ihned na prodejce a ten mi sdělil toto:
> Je třeba počítat s tím, e Ukrajina nemusí být pokryta stejně kvalitně tak
> jako například ČR.
> Prověřoval jsem to přímo u výrobce a bylo mi to potvrzeno. Rozíření kvality
> pokrytí je plánováno do dalích aktualizací.
> Nastaveno tedy máte pravděpodobně v pořádku.
Nyní kdy jsem navtívil po roce a půl stejné místa a vjel na Ukrajinu za mlhy v noci,pohyboval se rychlostí tak 30km a z leva zprava mne předjíděli igulíci(neetřili mainu,jámy tam maj pěkný),zajel si asi 40km,tak jsem to ji nevydrel a navtívil jejich obchod s GPS,zjistil e mají ten samý systém igo8 a funguje to tam normálně.(taky jsem slyel v Čechách názor e signál GPS je tam uměle ruen)Doporučili mi mistra elektronika,který vyslechl můj problém,prohlédl si navigaci a sdělil mi e je mu ve jasné,e nemám certifikaci map,mám si přijít za hodinu,stálo mne to 20 eur.Nevím co s tím provedl,moná upgrade,ale navigace lapala tak jak má.Cestou zpět mě dvakrát zachránila od zajíďky.Nyní jsem napsal mail prodejci a čekám jeho vyjádření.Nevím zda tento problém patří sem do C5,ale moná e to pomůe si něco objasnit.Proto prosím pite svoje zkuenosti,by by se zdáli malicherné. |
| |
| |