Darja
|
13.01.2010 16:26 -
Re: Čalounění interiéru
|
|

|
K tomu se ráda vyjádřím Já si nechávala v roce 2007 nebo 2006 čalounit přední a zadní sedáky do hověziny + alcantry. Vylo to lehce přes 33 tisíc (předek asi 22 a zadek okolo 11)
A bylo to dvakrát reklamované, ne to bylo tak jak chci já.
Dalí čalouník, co měl za úkol zbytek auta si zase vymejlel svůj styl a taky jsem ho rychle poslala do temných míst. Nakonec to dopadlo tak, e jsem zbyteka uta dodělala sama.
A tihle čalouníci nejsou moc přesní , křivé vy, varhánky, hodně je to vidět na sportovních sedačkách (viz galerie recaro BMW M3 a pak tady .link. pokud nemám vy rovné, neiju světlou nití, proto já jsem radi čalouňu nechala ít ve černou, a to nevypadá takhle.)
ale zase za ty prachy je to za hubičku a oproti Praze bezkonkurenční a ty sedačky do vínového prasáta jsem u viděla někdě na FB.
Kadopádně si rozmysli, na co to bude mít, pokud se chce poutět například do tuning cupu (heh), jdi jinam, pokud chce mít barevný sicny, tak klidně. Pořádně si vyber kůi, nenech si vnutit levnej unt (znám člověka, kterému čalouník nakecal, e koenka je lepí ne kůe a napálil si za koenku stejnou cenu jak za hovězinu), klidně si připla za lepí, sedačky jsou po volantu nejnamánějí částí, kůe pracuje, v teplu v zimě, potí se na ní, oupe a podobně.
Pokud jezdí často, nedávej si nepravou alcantru, či alcantraz (co je spí semi, ne umělá brouená kůe). Pravá, vysokoodolná alcantra stojí 1600Kč metr, pokud ti řeknou, e je to za 300Kč metr, je to umělina, je nahovno otěruvzodrná a nevydrí moc otěrových cyklů a její "snadné čístění" moc snadné není.
Idelání je kůe a střed odolná látka + dodělat vyhřívání (pokud nemá). Rovnou s tím foukni i volant a bude to. |
| |
| |