palohasic
|
07.01.2009 10:08 -
Re: Autorizovaný servis - Slovensko
|
|

|
stano1 napsal(a): Ahoj drobec. Ja chodí od roku 2005 Vidličkovi do Trenčína-doteraz OK. Dokonca je tam mechanik čo má tie C5 2.2 Hdi.
Začal som tam chodi so saxom potom s C3(obe boli sluobné).Na mojej C5 mi tam menili loiská na zadnej náprave, olej atď.Zatial spokojnos.  (a na tie ceny)
Ja osobnú skúsenos s Citroenom servisom nemám.
Ale kúpil som Citroen C5 v Trenčíne srvisovaná v u p. Vidličku a pani čo mala toto auto na starosti vo firme mi povedala, e ochota straná.Napr. sa stalo e vozidlo bolo v Servise,opravili ho a vozidlo vyparkovali pred servis bez toho aby zavolai do firmy aby si prili po auto!
Firma sídli 1KM od Ciroenu!!!!! Čo je podža mňa chrapúňstvo u len z toho dôvodu e nové auto stálo viac ako Milión SK. 
Pani vo firme bola vežmi ochotná a dala mi potvrdenky a fakturácie čo vetko menili na aute od roku 2007.Dám to do denníčka v Sobotu.
Teraz má autíčko 227.000km a mám ís do servisu v Trenčíne kontrola po 230.000km.
Chcel by som ís k nám do iliny aby mi zistili čo treba vymeni. Vymenim si to sám ako písalo čo si spraví to má!
Ja mám dobrý servis v iline firma MOTOPO kúsok od Hypertesca.A na cene sa dalo vdy dohodnú či s papierom alebo bez |
| |
| |