Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: C5 z jiné stránky.
SaraXM
04.01.2009 09:59 - Re: C5 z jiné stránky.
99
no ja si tu pocetl celkem dobre je s podivem ze se tu vicemene vyskytuji nazory lidi kteri z autama moc problemi nemaji to ja uz snad oskousel vsechny znacky a problemi mel se vsema takze podle toho vybirat znacku je blbost je uplne jedno jaka znacka to je takze ja si beru auto podle toho jak se mi libi protoze opravy jsou na kazdem aute vybral jsem si citroen protoze je pohodlny a prostorny coz me nejvic ucarovalo libi se mi interier tam travim nejvice casu z venku je mi to celkem jedno mel jsem i bx i xm ted mam C5 jsem uplne zpokojeny i kdyz ctrnact dni po koupi me nabrali jesterkou a mel jsem od predniho kola k zadnimu rozervany prah jednou mi to nechtelo stratovat ale to bylou spatnou naftou vaznejsi problemi teprve cekam ale na druhou stranu vetsina problemu jsou proste provozni jako brzdy naprava remeny to se proste dela u vsech aut at je z indie nebo z nemecka stale to delaji jenom lidi takze myslim ze at si kazdy na to svoje auto peje chvalu jak chce hlavne kdyz on sam je spokojeny a to je dulezite nic jineho a kdyz ho to prestane bavit muze si preci koupit jine nebo ne a takove rady od tech co auta opravuji vubec neberu vazne protoze co clovek to jiny nazor to si myslim ja preji pekny den vsem a pohodu v aute at uz jezdite cimkoliv .

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator