mechanik
|
03.01.2009 23:37 -
Re: C5 z jiné stránky.
|
|

|
Já jí nikdy novou neměl,ale po letech v autorizaci znám spoustu lidí co í novou měli.První ročník byl řekněme slabí,víc slabí, s nástupem faceliftu super kára ale!!!vzhledek k tomu e auta dělám i doma tak vidím e auta i s relativně malo najetýma kilometrama má problémů kopu.Předesílám e citroen mám hodně rád,vystřídal jsem jich mraky u od gs a ty auta mě ivý.Druhá stránka věci je taková e věci jako např.vnitřní kliky předních dveří,řemenice kliky hdi,zapalovací cívky v6,neustálé pískání zadních brzd,problémy s podtlaky u 2.2hdi,tachometry,propadající se brzdový pedál.............. mě vadí.Tohle nedělalo ani starý bx!!Nad tím by se měl někdo zamyslet ne řekne e to auto lape.Jestli někdo řekne a co skutečný počet km a předchozí majitel?dobrý,ale kdy mi přijede xantie z roku 93-4 a ma najeto na tachu 100000km tak se směju ve finále má minimálně čtvrt mega a x majitelů a potíí půlku. na druhou stranu se starám o 2.2hdi která jezdí taxi,na tachu při posledním servisu 747000km a auto je pěkny,fakt nevim a doufám e mě neseerete |
| |
| |