Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: C5 z jiné stránky.
mechanik
03.01.2009 23:37 - Re: C5 z jiné stránky.
99
Já jí nikdy novou neměl,ale po letech v autorizaci znám spoustu lidí co í novou měli.První ročník byl řekněme slabší,víc slabší, s nástupem faceliftu super kára ale!!!vzhledek k tomu že auta dělám i doma tak vidím že auta i s relativně malo najetýma kilometrama má problémů kopu.Předesílám že citroen mám hodně rád,vystřídal jsem jich mraky už od gs a ty auta mě živý.Druhá stránka věci je taková že věci jako např.vnitřní kliky předních dveří,řemenice kliky hdi,zapalovací cívky v6,neustálé pískání zadních brzd,problémy s podtlaky u 2.2hdi,tachometry,propadající se brzdový pedál.............. mě vadí.Tohle nedělalo ani starý bx!!Nad tím by se měl někdo zamyslet než řekne že to auto šlape.Jestli někdo řekne a co skutečný počet km a předchozí majitel?dobrý,ale když mi přijede xantie z roku 93-4 a ma najeto na tachu 100000km tak se směju ve finále má minimálně čtvrt mega a x majitelů a potíží půlku. na druhou stranu se starám o 2.2hdi která jezdí taxi,na tachu při posledním servisu 747000km a auto je pěkny,fakt nevim a doufám že mě nesežerete

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator