Marina
|
30.08.2008 22:39 -
Re: diskuze o srazech
|
|

|
Tak jsem se dnes vrátil z dovolené a nestačím se divit. Darjo nevím co zkouí, ale u před měsícem jsem ti říkal, e je volný termín v Mohelnici a e uděláme srazík tam. Také jsem ti říkal, e odjídím na dovolenou,a to vyhodí na klub. Bohuel se tak nestalo, ale tomu se nedivím, kdy tam najede. Proč by jsi to dělala. ( Byla jetě i varianta sklípků na jihu, ale ta bohuel nevyla). Také si nejsem vědom toho, e bych byl nedostupný na telefonu nebo ICQ. ( mimochodem přes ICQ jsem ti potvrzoval,e je zamluvený termín v Mohelnici ). Vzhledem k tomu,e chodím do práce a také jezdíme na dovolené, nejsem na klubu kadý den. Nechápu tu tvou poznámku. Mám snad povinnost zde být kadý den ? Co se týká Mohelnice, asi jsi to vůbec nepochopila. Pravda je, e ádný sraz není stejný. Já na Seč taky nepojedu, a nemám potřebu to v textu zvýrazňovat. Jedu na jinou akci, nebo snad nesmím ? No a co se týká TPCA, sama jsi mi říkala na Křivonosce, e s tebou nekomunikují a e to u řeit nebude.( mj, neviděl jsem ádný termín, kdy se to bude konat). Je mi líto, e u předem řeí nějaké fiasko, jen asi proto, e to nepořádá ty, bohuel jsi to nepochopila. A jetě jedna věc na závěr, je moné zjistit, kdo smazal na c-c.eu pozvánku na toto setkání ? ( sservis to nebyl, to vím ). Poslední věta : věř tomu, e je program zajitěný a nemusí to být půl roku dopředu ) |
| |
| |