Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: 1. Letní sraz Citroenů C5 - zhodnocení
Darja
02.06.2008 00:02 - Re: 1. Letní sraz Citroenů C5 - zhodnocení
99
Já se přiznám, já se bála. Neměla jsem ani ponětí, jaká bude parta lidí, jak si sedneme a aby sraz vyšel.

A byla jsem sakra překvapená, takovou bandu pohodářů jsem snad nezažila Počasí nám přálo až moc, bylo krásně, přijely nás tři desítky nádherných aut, večer jsme se nasmáli a dobře najedli. Já v tom nevidím chybičku (i přes fakt, že čerstvě naleštěné auto zmizelo pod vrstvou prachu z cesty ).

Doufám, že se vám líbila "jízda zručnosti", která by si spíše zasloužila název "jízda důvěry", a že jste se pobavili při spanilé jízdě, kde jsme vyváděli v údiv každého

Zároveň chci poděkovat všem, kdo pomohl se srazem, s přípravou jídla, či přivezl dary do soutěže, vínko, a za laserovou střelnici, která nám zpestřila večer Myslím, že díky patří všem, kdo vytvářel tu pohodovou atmosféru na srazu a kdo nebyl, prohloupil... takže se těším na přístě!

P.S. Fotky ode mne jsou nahrané, kdyby někdo měl o nějakou zájem ve větší kvalitě, ráda zašlu.

P.P.S. Kdo točil videa, a mě kontaktuje, zkompletizujeme, vystříháme a dáme na klub

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator