DOUFAK
|
06.12.2009 16:07 -
Re: Únik paliva z nádre
|
|

|
Před dvěma lety jsem si sám měnil dopravní čerpadlo z důvodu,e jsem nacházel kovové pony na dně palivového filtru a domníval jsem se,e se mi přidírá dopravní čerpadlo.Ale= nevěděl jsem jak povolit bakelitový krouek,který těsní a drí paliv.čerpadlo k nádri,tak mě napadlo dřevěným palíkem a kladivem jej po obvodu opatrně povolit.Stalo se a i zpětně,stejně jsem jej naklepal zpátky.Bohuel po roce ve vedrech mi krouek sám od sebe praskl a SMRAD z nafty.Koupil jsem v Citroenu originál krouek NOVÝ,e ho tam zase naklepu.Houby!!! Krouek byl o poznání MENÍ a vůbec tam neel.Myslel jsem,e mi prodali patný kus,tak jsem koupil jetě jeden cca120kč a opět ani náhodou tam nejde.Nádr má větí průměr ,ne oba orig.krouky.Toto jsem dělal v létě letoního roku,kdy bylo poměrně velké teplo,tak jsem si myslel,e je nádr roztaena teplem a čekám na zimu,jako ted jestli se nádr stáhne a půjde to.Zatím jsem línej,jezdím na půlku nádre a ta je suchá.Tak počítám,e se na to ted vrhnu.PTÁM SE,ALE,JAK TO A PROČ TAM TEN KROUEK NEJDE-NEEL NORMÁLNĚ NATOČIT-NAKLEPAT.Ono je to trochu do konusu kvůli utěsnění,nebo samovolnému povolení či co a nadr je z materiálu,který nemá takovou roztanost.CO VY NA TO?Půjde mi to v zimě,nebo ne??Stáhne se ta nádr sama? Díky moc. |
| |
| |