dr.ada
|
29.10.2009 09:53 -
Re: Venkovní čidlo teploty
|
|

|
problém s teploměrem jsem řeil teď o výkendu-samozřejmě jsem se el zeptat do servisu, tam mi bylo vysvětleno to co u je tady zmiňováno a to e čidlo souvisí s ovládáním klimatizace přisávání vzduchu atd, čidlo je v pravém zpětném zrcátku.
Pán který disponuje s náhradníma dílama mi řekl tady ti půjčím a věřím e mi e to vrátí nebo přinese peníze  , dalí zkuenost s Klatovským servisem je to o jednom člověku, dalí rada od člověka s tamnějího servisu-řeil stejný problém, ustřiení a nastavení kabelů( problém s odstrojením dveří)a ve funguje tak jak má. Tak jsem se do toho pustil - vyndání zrcátka( pozor je tam pruinkaDrátek a odepnout v pravém rohu) pak jsou tam úchyty na zadní kryt zrcátka odepnout a po demontái jsou vidět kabely na ovládání celého zrcátka + čidlo, pozor nové čidlo má krátké kabely, take montá a do dveří nepřipadá v úvahu, take ustříhnout staré čidlo zkrátit u nového kabely a naletovat odizolovat ( je jedno jak, nerozeznává +/- ) a konečná montá - ve funguje tak jak má + kontrola jiným teploměrem a celkem cca 1 hodina a to nejdůleitějí cena čidla 540,- původní cena 860,- docela dobrá sleva KLATOVSK0MU SERVISU PRÁVEM PATŘÍ jmenovitě pan Báče Petr |
| |
| |