JirkaŘ
|
15.10.2009 16:10 -
Re: service.citroen.com
|
|

|
2 týdny zpět jsem se registroval na stránky service.citroen.com a úspěně, ale zjiuji e moc informací stejně odsud nezjistím. podle VIN karoserie zjistím jen takové veobecné informace ohledně svého vozu, kdy ale chci přejít na podrobnosti - tedy náhradní díly zobrazí se mi jen ta 1. "obrazová" část auta , kdy se mohu podívat jen na "obrázek" motoru, karoserie, podvozku atd. , ale po kliknutí třeba na Motor , kdy chci zjistit třeba údaje o řemeni přísluenství se u dál nedostanu... (Potřeboval jsem zjistit rozměr 6-ti drákovaného řemenu, protoe např. na .link. mi to pro moji verzi ukazovalo délku řemene od 1736 mm a po 1753 mm.)
Při návtěvě servisu auto Tichý Havířov (Peugeot, Citroën, Ford) mi pracovník servisu najel právě na stránky service.citroen.com (zřejmě plná - placená verze pro servisy) a hned po rozkliknutí motoru a jeho přísluenství se mu vzápětí zobrazily jednotlivé poloky, včetně vyobrazení... no a délka toho mého řemene je 1740 mm.
Take dotaz je : můete se dostat dále ne těchto stránkách ? Nebo jste skončili tam, kde já - tedy u veobecných informací (zřejmě neplacená verze)? |
| |
| |