jruze
|
13.10.2009 12:44 -
Re: Okno se samo otevírá
|
|

|
alx napsal(a): Musim rici, ze tentokrat ma jumep pravdu. Mam s tim nedavnou vlastni zkusenost. Z niceho nic, nebo na zaklade cehosi mi najednou prave predni okno zacalo zlobit presne tak jak popisuje luki2001. Dle popisu ktery popisujes jsem zkousel resetnout dojezd. Tedy sjetim a vyjetim do krajnich poloh za neustaleho drzeni tlacitka. Delal jsem to tak zatim vzdy kdyz me to zacalo zlobit. Tentokrat to ale nepomahalo, proste i kdyz jsem to drzel nahoru, vzdy to sjelo tech cca 10cm dolu. Co ale nakonec pomohlo, bylo odpojeni baterky na nejakou dobu, presne uz si nepamatuji na jak dlouho. Samozrejme potom bylo potrebovat polohy vyresetovat uvedenym postupem, tedy sjetim do krajnich poloh a drzenim tlacitka. Nevim co presne to zpusobilo a kde byl problem, ale opravdu pomohlo odpojeni baterie 
Pokud mohu něco k tomu : U mne pokud nejezdím třeba dva dny tak při startu se ozve gong a je znát, e točí slaběji a výsledek je tato závada na okénku u řidiče. Z toho usuzuji,e je baterie na odchodu(toto udělá jen po delí odstávce a prvním startu) K nastavení okna musím odpojit baterku(u mne stačí několik vteřin) a nasledně zmiňovaným způsobem okno naučit-pokud neodpojím baterku mohu dret ovládání jak chci a nic nenadělám- moná je to různé co auto to jinak,ale tohle jsou mé zkuenosti na více autech-na vech u kterých jsem z nějakého důvodu musel odpojit baterku. podle mne stačí pokles napětí a řídící jednotka zapomene co ji někdo naučil. |
| |
| |