|
Rafale napsal(a): Zdravím Přátelé, pro toho kdo se ptal na dobrý servis, tak z rodinných zkueností mohu doporučit servis v Počernicích INTENSYS, Cena zdá se být dobrá kvalita slueb také, ale hlavně jejich přístup k zákazníkům je skvělý. Stalo se nám,, e jsme byli na pravidelné prohlídce, v rámci toho se měnil přední levý čep, po měsíci prasknul za jízdy, natěstí se nikomu nic nestalo, zavolal jsem tam, a bez mrknutí oka se o ve postarali a navíc náhradní auto poskytli zadarmo, nakonec se zjistilo, e ten čep byl zmetek z továrny, na servisu za nic nemohli, ale stejně, to jak se k tomu postavili, mě moc potěilo, sám jsem dělal do aut a vím, e leckde se ze veho snaí vykroutit a zákazníka oulit, tady ne, chovají se k lidem dobře, mohu je jen doporučit.
Je pravda,e na ně bylo dost stíností a teď v poslední době se opravdu snaí a je to oproti dřív ,,jiný servis" - tává se e vedoucí volá zákazníkům a ověřuje si hodnocení.Co se týče znalostí občas se vloudí chybička,ale kde né.(pokud chce odbornou radu-názor zeptej se skladníka a né technika ) |