| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: ABS fault |  |
Froggy
|
09.10.2009 17:26 -
ABS fault
|
|

|
Po převzetí auta z montáe LPG se mi rozsvítilo "ABS fault", upozornil jsem je na to, ale řekli mi e odpojovali baterku a e prý to můe být tím (jednomu známému se to stalo taky, ale u jiné značky auta, tak jsem si řekl budi...). Chtěl jsem jim to tam nechat, ale bohuel diagnostiku na C5 neuměli a ne aby se mi tam vrtal někdo stylem pokus omyl, raději jsem odjel. Kamarád automechanik natěstí diagnostiku Citrónů umí, take zjistil, e levé zadní kolo (čidlo abs) při zvednutém autě na zvedáku vykazuje rychlost 650 km/h (dobrej výkon na stojící kolo ) a ostatní kola ok. Dále to uvádí něco jako vadné vedení (ted' si nevzpomenu na přesnou hláku diagnostiky), zkátka jako e neleze signál z levého zadního kola. patné čidlo to není, po nalezení prvních konektorů, které jsou pod sedadlem pod víkem nad nádrí jsem je stranově přehodil-závada se ukázala na druhé straně. Take to spí vypadá, e při montái LPG asi někde rozpojili konektor (nebo nedejboe rafli kabel). A z toho pramení moje otázka-kde jsou dalí konektory na cestě do jednotky ABS? Kámoovi přijel zákazník a u nebyl čas rozebírat kryty v motoru atd, tak bych rád el najisto. Děkuji za rady! |
| |
| |