Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: prve chyby
JirkaŘ
02.10.2009 12:28 - Re: prve chyby
Za?iato?n?k
Dnes jsem měnil tu vadnou žárovku (blinkru) v předním levém světlometu (u baterie), naštěstí tahle žárovka je snadno dostupná, takže to šlo dobře vyměnit. Při prohlídce motorového prostoru na té straně jsem si ale všiml jednoho ulomeného táhla (viz foto) : .link.
je při pohledu od chladiče směrem k čelnímu sklu na pravé straně motoru vedle plastového krytu. Myslel jsem, že je to táhlo plynu, ale to by auto nejelo... ale ono jede a reaguje normálně na sešlápnutí pedálu, také funkce tempomatu je činná.
Nevím, zda to má určitou souvislost, ale včera po noční směně když jsem jel z práce, tak mi najednou zničeho nic padl pedál plynu sám k podlaze, aniž bych ho tak zmáčkl a auto vyrazilo kupředu jak splašené stádo koní .... lekl jsem se toho co se děje, začal jsem brzdit až jsem zastavil a zhasl motor klíčkem. Pedál jsem poté při zhasnutém motoru rukou potáhl nahoru, do normální polohy. Také jsem si potáhl pro jistotu gumový koberec směrem k sedačce. Pravděpodobně byl posunutý směrem dopředu (nevím ale jistě, byla ještě tma, takže toto jsem dělal po hmatu). Zkusil jsem nastartovat a jelo to normálně. Tak nevím zda s tím mělo něco společného to táhlo, nebo se mi náhodou dostala k pedálu guma koberce . Je práve dost možné, že se koberec posunul směrem k pedálu, protože chvíli před tím, než jsem vyjel z parkoviště mi 2 kolegové okukovali auto a seděli v sedačce...
K čemu je tohle vyfocené táhlo ? Měl bych ho spravit ? (Pár dní zpět jsem si u někoho všiml na fotkách, že jej má omotané drátem /táhlo s kloubem/)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator