Růa
|
01.09.2009 08:37 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
Servis sídlí v Malých Nepodřicích, asi 3 km za jihočeským Pískem (při domluveném servise vám větinou půjčí náhradní auto, do asi 20 km zdarma) a měl by to být autorizovaný servis Citroen. Ovem věnuje se hlavně kodovce a teď i Hyundai.
Tento servis mám nejblí, tak jsem tam párkrát byl. Teď naposledy s C5 V6 automat.
Servis je na jedné straně silnice, autosalón Citroen na druhé. Do servisu na opravu u musíte mít díly s sebou, tzn. buď si přinést svoje (i druhovýrobu) nebo si objednáte originál v tom autosalónu.
Zde doporučuji najít si díly sám na citroen.service a tam u příjít přesně s tím co chcete. Já jsem objednával manety na poloosu (v druhovýrobě jsem ádné nenael a nějakým univerzálám moc nevěřím). U toho jejich počítače seděli dva umělci, kterým jsem musel nejprve ukázat, jak se v tom jejich programu pohybovat a ukázat jim co vlastně chci, aby mi neobjednali nějakou kravinu. Dodací lhůta je větinou tak tři dny. Do druhého dne to moc objednávat nechtějí, prý je to s přirákou. (Pro info origo maneta na poloosu k převodovce stojí 1 378,- Kč a ke kolu 740,- Kč) Mně to tedy slíbili do druhého dne. Ráno, kdy jsem si pro to přiel, tak jedna maneta byla a druhá je prý kdesi na skladě. Asi dvacet minut jí pán hledal, potom mi přinesl ji dříve rozbalenou pinavou krabici v které maneta byla, ale zase u ní chyběli stahovací pásky. Tak el zase chvíli hledat do skladu a nějaké pásky přinesl.
Auto jsem dal potom do jejich servisu k domluvené opravě, s tím, e odpoledne bude hotové. Místo toho telefon, e jsou nějaké komlikace a e se na to technik dostal dlouho, bla bla bla. Jel jsem pro něj tedy druhý den, kdy bylo hotovo.
Výměna manet stála: 1 280,-
Výměna brzdové kapaliny: 292,- + 230,- za brzdovku (značka nezjitěna)
Načtení klíče a jeho aktivace: 270,-
Kontrola oleje automat. převodovky: 175,- (ádal jsem o výměnu oleje, ale se slovy, e podle kníky se v 4HP20 nemění a kdy to dobře řádí, tak do toho neourat jsem to nechal být a najdu si na to někoho jiného)
Na otázku zjitění servisní historie mi řekli, e oni to nezjistí.
Celkově bych tento servis ohodnotil známkou 3.
Při objednávání originál dílů mají problém se správnou identifikací dílů a se znalostí aut obecně, znalost objednávacího programu je také slabá.
Kladně hodnotím, e vám namontují díly, jaké si přinesete.
Ceny za práci mi připadají přijatelné.
Prostředí pěkné, ochota personálu nic moc.
Znalost některých specifik C5 téměř ádná (nebo to nechtějí říct) |
| |
| |